Satılık Müstakil Ev

SIFIR MÜSTAKİL EVLERLE HAYALLERİNİZ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR !!

  • Bursa
  • Nilüfer
  • Konak Mah.
Fiyat: 28.000
İlan No 154
İlan Tarihi 16 Mart 2021
21
Oda Sayısı 1+1
Kat sayısı 1
Bulunduğu kat 1
Banyo sayısı 1
Balkon sayısı 1
Isıtma Soba
Eşyalı Hayır
Kullanım durumu Sıfır
Site içi Hayır
Aidat Yok
Krediye uygun Evet
Kimden Emlak Ofisinden
Takas Hayır
GLOBAL NET YATIRIM
Cep 224 452 58 59
İş 224 452 58 59
Ev 224 452 58 59

GLOBAL NET YATIRIMLA HAYALLERİNİZ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR  ♥

20 YILLIK UZMAN KADROMUZLA GÜN GEÇTİKÇE SİZLERE HAYALLERİNİZE YAKIŞIR MÜSTAKİL EVLERLE HİZMET VERMEKTEYİZ. TASARIMLARI BİZE AİT OLAN MÜSTAKİL AHŞAP EVLERİMİZ İKİ ÇEŞİT OLARAK SİZLERE SUNULMAKTADIR. HAYAL ETTİĞİNİZ EVLER ARTIK HAYALLERİNİZDE KALMIYOR VE HAYALLERİNİZE ÇOK CÜZİ BİR RAKAMLA SAHİP OLABİLİYORSUNUZ. 

21M2 KULLANIM ALANINA SAHİP OLUP 1+1 OLARAK TASARLANMAKTADIR. AMERİKAN MUTFAK BİR ODA BİR SALON MUTFAK VE BANYODAN OLUŞMAKTADIR. TAŞINILABİLİR ÖZELLİĞİYLE İSTEDİĞİNİZ ARSA/ARAZİYE KOLAYLIKLA GÖTÜRÜLEBİLİR. BU ZORLU PANDEMİ DÖNEMİNDE HOBİ BAHÇELERİNİZDE ÇOCUKLARINIZLA GÜZEL VAKİTLER GEÇİRMEK DOĞANIN SESİNİ DİNLEMEK İ.ÇİN BİREBİR FIRSATTIR. 

AHŞAP EVİMİZİN YAPIMINDA SANDVİÇ PANEL KULLANILMAKTADIR. 

SANDVİÇ PANEL NEDİR?​

Sandviç Panel, iki kat boyalı galvaniz sac veya alüminyum levha arasına muhtelif kalınlık ve yoğunlukta poliüretan enjeksiyon uygulanarak imal edilen kompozit çatı ve cephe kaplama malzemesidir. Yüzey kaplaması olarak kullanılan estetik malzemelerdir. Çatı, cephe ve soğuk oda paneli olarak ayrılırlar. Sandviç Paneller, montaj kolaylığı ve aksesuar seçenekleri ile yapılarda alternatif çözümler sunan üstün nitelikte çatı ve cephe kaplama ürünleridir. Sandviç Panel kullanıldığı alanlarda oldukça üst seviyede ısı, su ve ses yalıtımı sağlar, yapılarda sıva ve boya gibi kaplamalara ihtiyaç bırakmaz.

DETAYLI BİLGİ İCİN LUTFEN İLETİSİME GECİNİZ.. 0224 452 58 59

Bu ilan https://bursailan.com adresinde yer almaktadır.